Duurzaamheid

Volledig CO2 neutraal in 2023

We houden ons bewust bezig met onze planeet en nemen ook onze verantwoordelijkheid voor klimaatverandering. Zonder de planeet, kunnen we niet doen waar we ons het liefst mee bezig houden. Ons uiteindelijk doel is dan ook alles terug geven wat we nemen.

Hoe gaan we dat precies doen?

Momenteel compenseren we 100% van onze CO2-uitstoot die afkomt van de verzendingen van onze producten, gebruiken we alleen gerecycled papier en hebben we ons kantoor vrij gemaakt van papier. Om dit een stap verder te brengen willen we alle CO2 die uitgestoten wordt bij alle stappen van ons productieproces terug geven. Hiervoor zijn we momenteel op zoek naar toonaangevende experts die ons kunnen helpen bij het berekenen van de uitstoot van broeikasgassen, waarvoor wij verantwoordelijk zijn. Samen met deze experts gaan we dan op zoek naar manieren hoe wij deze uitstoot kunnen neutraliseren.

Iedere dag zijn we op zoek naar manieren hoe we de stappen in ons productieproces kunnen verbeteren en verduurzamen. We zijn toegewijd in het maken van een betere en mooiere toekomst.

Zo proberen we ook het aantal retourzendingen te verminderen. Voor jou is het niet leuk als je iets retour moet sturen, maar ook dit helpt niet mee aan het verminderen van onze CO2 uitstoot. Daarom proberen we alle details over de producten zo duidelijk mogelijk - door maten, gewicht en foto's - op onze website te plaatsen.

Waar maken we het van?

Om luxe voor iedereen toegankelijk te maken, hebben we gezocht naar de beste materialen. Met mens en milieu in gedachte, vonden we de grondstoffen die al onze punten afstreepte. Onze sieraden worden aan strenge testen onderworpen om ervoor te zorgen dat ieder item van ongeëvenaarde kwaliteit is. Alleen zo kunnen we garanderen dat al onze sieraden veilig, vrij van nikkel en hypoallergeen zijn, zodat jij alles met vertrouwen kunt dragen.

Lees meer