Onze missie

Hoge kwaliteit sieraden die niet ten koste gaan van jouw portemonnee of planeet.

Bij Lanae geloven wij erin dat hoe onze items worden gemaakt, net zoveel uit maakt als de reden waarom mensen ze dragen. Luxe zou voor meer mensen binnen handbereik moeten zijn. De mooiste sieraden die je kunt kopen wanneer je maar wilt, kunt dragen wanneer je maar wilt, cadeau kunt doen of kan gebruiken als beloning voor jezelf.

We werken samen met partijen die dezelfde waarden met ons delen. Eerlijke prijzen en alles ethisch geproduceerd. We gebruiken gerecyclede materialen wanneer dit kan en geven zoveel mogelijk terug aan de planeet. Zonder dat we de prijs hiervoor moeten verhogen.

Vanuit onze hele bedrijfsvoering denken we na over de voetprint die we achterlaten. We zijn ervan bewust dat dit invloed heeft op zowel onze planeet als de mens. Vanaf degene die de materialen verzamelen, de juweliers die met de hand de mooiste sieraden maken, tot jou.

We doen er alles aan om onze verantwoording te nemen. Dit betekent ook dat we de hoogwaardige kwaliteit sieraden tegen een zo laag mogelijke prijs willen aanbieden. Luxe voor wie dat wilt, wanneer ze dat willen.

Onze impact

Ons ultieme doel is 100% traceerbaarheid van al onze producten. Om echte duurzaamheid in de sieraden industrie te creëren, moeten we de impact van onze items kunnen traceren vanaf de oorsprong van de materialen tot aan hun uiteindelijke bestemming: jij.

Lees meer

Duurzame natuur