Onze sieraden

Vakmanschap

Ieder item in ons assortiment begint bij ons eigen design team. We worden geïnspireerd door strakke, moderne sculpturale ontwerpen en patronen die we tegen komen in ons dagelijks leven. De designs worden overgedragen aan onze juweliers die er met de hand en de beste metalen werkelijkheid aan geven.Onze metalen

In samenwerking met onze juweliers hebben we voor 316L roestvrij staal gekozen als basismetaal voor onze sieraden. Deze vorm van staal kan in aanraking met iedere vorm van vocht komen zonder hierdoor in de loop van tijd te beschadigen of te verkleuren.

Een ander voordeel is dat roestvrij staal 100% recyclebaar is en een zeer lange levensduur heeft. Je kunt zo lang - zonder schuld gevoel - van jouw mooie sieraad genieten.

Eenmaal klaar, dopen we kort nog even jouw sieraad in 14 karaat goud. Wij staan voor altijd achter de kwaliteit van onze sieraden. Ieder item komt met 365-dagen garantie.

Toegankelijkheid

We zetten ons in voor eerlijke prijzen en mooie sieraden. Om luxe toegankelijk te maken, werken we rechtstreeks samen met juweliers van over de hele wereld, schakelen we de tussenpersonen uit en verkopen we rechtstreeks aan jou.

Doordat we lange samenwerkingen met onze juweliers aangaan, krijgen we de allerbeste kwaliteit voor de beste prijs. Dit allemaal zodat jij iedere dag de mooiste sieraden kunt dragen en niet alleen bij speciale gelegenheden.

Met liefde van ons, naar jou

Van planeet naar oor. Natuur naar hals. Al onze sieraden worden veilig verstuurd met 100% recyclebare verzendmaterialen en herbruikbare dozen.

Ontdek onze sieraden