Verzorgingsgids

Met de juiste zorg en aandacht zullen jouw goud vergulde sieraden langer glanzen.

In tegenstelling tot vergulde sieraden die koper of zilver als basismetaal hebben, kunnen onze sieraden wel met water in contact komen zonder hierdoor na verloop van tijd te verkleuren.

Om ervoor te zorgen dat jouw sieraad haar schijn behoudt. Raden we aan om voordat je jouw vergulde sieraad opbergt, deze even zachtjes te wrijven met een zacht sieraden doekje om zo het stof en vuil te verwijderen. Bij iedere bestelling ontvang je een Lanae sieraden doekje, deze is hier uitermate voor geschikt.

We raden aan om jouw sieraden af te doen, voordat je je bezighoudt met activiteiten die kunnen leiden tot wrijving van de sieraden, om zo de levensduur ervan te verlengen. Om krassen te voorkomen, berg je jouw sieraad op in het doosje waarin je deze hebt ontvangen.

Gekozen vanwege de sterkte en weerbaarheid van het metaal.

Er zijn veel materialen, waarmee je sieraden kunt maken. Na veel onderzoek hebben wij er uiteindelijk voor gekozen om 316L roestvrij staal te gebruiken als basis voor onze sieraden. Omdat dit - in tegenstelling tot andere basis materialen als sterling zilver of koper - niet verkleurd door aanraking met vocht, zal het laagje echt 14 karaat goud waar wij jouw sieraad in dopen ook niet verkleuren.

Nog een voordeel van roestvrij staal als basismateriaal is dat dit metaal geen nikkel bevat. Hierdoor zijn al onze sieraden allergeen vrij en kun je ze dus ook gerust dragen als je een gevoelige huid hebt.

Roestvrij staal heeft een zeer lange levensduur en is 100% recyclebaar. Het helpt hierdoor mee aan een duurzame toekomst.

Heb je nog vragen? We helpen jou graag!

Neem een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina of neem contact met ons op.